Spring til indhold

Generelt

HUIF har rødder helt tilbage til 1890 hvor gymnastikforeningen startede, og da boldklubben startede i 1919, spillede man på en mark, der dog ikke var særlig god. – Men med årene og ihærdighed fra flere ildsjæle står HUIF nu i dag som en moderne og god klub, der har nogle topmoderne faciliteter og et stadion med flere baner.
I 2006 stod vores kultur og fritidscenter klar, hvilket har betydet et meget stort aktiv for HUIF.

Vi tilbyder i dag:

  • Gymnastik/aerobic til alle aldre, med nye redskaber, her i blandt en airtrack. Vi deltager i drenge og pige træf, og selvfølgelig i diverse opvisninger.
  • Badminton til børn med træner og turneringer og badminton på motionsbasis, der er plads til mindst 18-20 hold.
  • Hockey – dette er for tiden mest på motionsbasis.
  • Fodbold både indendørs og udendørs, Vi er faktisk ret gode til fodbold i Hover. Vi har et seniorhold i serie 4 og flere af vores børnehold klarer sig også rigtig godt, både indendørs og udendørs.
  • Endvidere afholder vi også hvert år DGI-fodboldskole, med omkring 120 deltager.
  • Volley nogle ihærdige sørger for, at vi hvert år kan tilbyde volley både indendørs og udendørs der bliver også spillet kamp.

Vi har i HUIF et godt samarbejde med Torsted. Hover og Torsted står i mange tilfælde sammen som et sogn. Skolen ligger i Torsted

HUIF står desuden hvert år for nytårsbal og sportsfest.
Nytårsbal bliver afholdt for at belønne alle de frivillige trænere og hjælpere der er nødvendige for, at et sogn som Hover (- og Torsted) og en forening som HUIF, kan stå så stærkt som vi gør.

Sportsfesten er en begivenhed som står på i 3 dage, hvor hele sognet møder op, der er masser af sportsaktiviteter, sjov og fest