Spring til indhold

VestRum

Landsbyklyngen for Hee, Hover, No, Stadil, Tim, Torsted og Vedersø

Det sker i No Sogn

I No forsøger vi løbende hen over året at have forskellige aktiviteter, som alle har øje for det sociale og give alle i No en mulighed for at mødes i festligt lag. Hold øje med Facebook, Instagram, hjemmesiden, Focus, info-tavler eller sæt et abonnement op.

Vi har fællesspisning fire gange om året i Sognehuset. Det er (oftest) den sidste fredag i februar, maj, august og november.

Ellers er der spisning sammen med premieren på årets dilettant i marts. Der er gerne generalprøve fredag aften.

I juni holder vi sommerfest med masser af aktiviteter for alle aldersgrupper med blandt andet hoppeborg og leg for de mindste, fodboldkampe, sognedyst, spisning med revy og de sidste par år har bilboksning fredag aften trukket mange af huse.

Mon ikke det også lykkes at samle en flok til Sankt Hans og medbring-selv-grillmad.

Klubben samler gerne skolebørnene cirka hver tredje uge. De har deres eget lokale i No Sognehus.

Et julemarked i november og julebanko i december trækker gerne folk af huse.

Desuden popper der måske et ekstra arrangement op i ny og næ. Nogle cykler eller går en tur, griller eller hvad ligesindede kan finde på. Vi mener, vi kan rumme det meste!

Aktivitetshuset
Seniorklubben sikrer en række aktiviteter hen over året for de lidt ældre. Det foregår i Aktivitetshuset.

Højskoledage
Gennem en årrække har der været holdt en række foredrag. Det sker i Aktivitetshuset.

Følg med
Du kan følge med i Kalenderen her på forsiden af hjemmesiden, på Facebook-gruppen Os i No, på Instagram-profilen Noboerne,  i sognebladet Focus og på info-tavlerne på Novej. Du kan også sætte et abonnement op her på hjemmesiden og få en mail når der lægges nye aktiviteter i Kalenderen eller nyheder på Forsiden.