Spring til indhold

DRABSCHEFEN: – I lovens navn! Foredrag med Bent Isager-Nielsen

Foredrag med tidligere drabschef Bent Isager-Nielsen kendt fra blandt andet Rejseholdet. Kom helt tæt på spektakulære sager i Danmarkshistorien og hør om Politiets arbejde med opklaringen fra lederen af efterforskningerne.

Bent Isager-Nielsen giver et interessant indblik i de drabssager og ikke mindst dilemmaer, som har gjort størst indtryk på ham gennem mange år i dansk politi. Som leder af Rejseholdet har han arbejdet på mange komplicerede og svære sager. Du får i foredraget nye vinkler på nogle af de kendte efterforskninger, som har påvirket mange mennesker og vist os samfundets mørkere sider.

Han fortæller med humor og du ledes gennem spændende fortællinger, så du får et enestående indblik i politiets arbejde i foredraget, der skildrer en række af de mordsager, forbrydelser og etiske dilemmaer, som har fulgt ham gennem hans livslange karriere. For han er en garvet efterforsker med en lang karriere som politiinspektør, efterforskningschef, drabschef og drabschef for Politiets Rejsehold.

Bent Isager-Nielsen er i dag pensioneret fra Politiet efter 44 års tjeneste. Han har efterfølgende skrevet flere bøger og bruges ofte som ekspert på TV.

Foredraget varer cirka 2½ time inkl. kaffepause.

Foredraget er arrangeret af Vedersø Idrætsefterskole og Landsyklyngen VestRum (Hee, Hover-Torsted, No, Stadil-Vedersø og Tim sogne).

Del på Facebook

Strikkere søges

Strikker eller hækler du, så søger Kirkens Korshær flere hænder. De vil også gerne lære dig at strikke eller hækle,

Læs mere »