Spring til indhold

Indvielse af cykelstien mellem No og Ringkøbing

Det er en god dag for No og Ringkøbing, at cykelstien mellem de to byer nu ligger der. Ingen kan huske, hvor længe ønsket om en cykelsti har været der. Men lørdag den 26. juni kan stien endelig officielt indvies.

Det er ikke bare en cykelsti. For med placeringen langs den gamle banelinje for Ørnhøjbanen er stien også med til at fortælle en historie om tidligere tider. Samtidig giver stien også lejlighed til en anderledes naturoplevelse, når du på denne måde kommer til at cykle gennem landskabet mellem No og Ringkøbing.

Cykelstien vil også gøre det endnu nemmere at bo i No og arbejde eller uddanne sig i Ringkøbing. Eller deltage i kultur- og fritidstilbud og andre aktiviteter i Ringkøbing – eller i No, hvis du skal den anden vej!

Indvielsen sker klokken 13.00 af formanden for kommunens Teknik- og Miljøudvalg, John G. Christensen. Efter en tur på cyklerne fortsætter indvielsesfesten ved No Sognehus.

Del på Facebook

Øl Smagning

Øl smagning  Den 15 marts  Kl 19.00 i Kronhede forsamlingins hus Kaaesvej 11 Torsted 6990 Ulfborg Jørgen Christiansen har fundet

Læs mere »